De leukste pubquiz

op jouw eigen locatie.

Met spraakmakende vragen en enthousiaste presentatie is onze pubquiz dé invulling voor je teamuitje, bedrijfsborrel, barbeque óf gewoon omdat jullie een leuke activiteit willen. Veel interactie, gezelligheid en humor zijn de ingrediënten voor onze hilarische pubquiz op jouw eigen locatie.

Bel mij terug

De leukste Live Muziekbingo, op elke gewenste locatie

Heb je onze pubquiz al een keer ervaren en wil je eens iets anders? Kijk dan eens even verder en lees over onze gezellige Live Muziekbingo. Net zo interactief en hilarisch als onze pubquiz. En te spelen voor iedereen van 18 tot 80 jaar.

De muziekbingo van Pubquiz on Tour is een interactieve gezellige show die ongeveer twee uur duurt. Muziek van toen, muziek van nu maar ook deuntjes uit reclames en filmmuziek kunnen voorbij komen in deze hilarische muziekbingo! Multimuzikant Ron neemt jullie mee met toetsen, drum en soms originele samples.

Na het raden van de gehoorde tune streep je deze af op de bingokaart. Maar alleen als je de muziek hebt herkend natuurlijk! Heb je de rij of de kaart vol, dan ben jij de winnaar. Maar pas op voor valse bingo's want Ron is streng en onverbiddelijk en laat je zo een lied zingen mic

De muziekbingo is ook locatie-onafhankelijk. Wij komen naar de door jou locatie locatie. Op de zaak, in een restaurant of zelfs in de open lucht. Onze muziekbingo is volledig zelfvoorzienend. Het enige wat wij nodig hebben is een werkend stopcontact.

Pubquiz on Tour, ook voor de leukste Live Muziekbingo op jouw locatie!

MONIQUE SCHREEF.

Het organiseren van de quiz ging super makkelijk. Fijn en duidelijk overleg gehad. Wij van RWS hebben een leuke middag en een hoop lol gehad met de quiz.”

Het organiseren van de quiz ging super makkelijk. Fijn en duidelijk overleg gehad. Wij van RWS hebben een leuke middag en een hoop lol gehad met de quiz.
Monique Petersen
Rijkswaterstaat

SANNE SCHREEF.

Wat een gezellige avond! Een ontzettend leuke en interactieve quiz. De presentatie zorgde voor veel humor en plezier. Met verschillende thema's per ronde was er een leuke afwisseling met uitdagende vragen.”

Wat een gezellige avond! Een ontzettend leuke en interactieve quiz. De presentatie zorgde voor veel humor en plezier. Met verschillende thema's per ronde was er een leuke afwisseling met uitdagende vragen.
Sanne van Vegchel
Gemeente Ede

ANNABEL SCHREEF.

Vlotte manier van communiceren tijdens de voorbereiding. En ondanks dat wij met een vrij grote groep waren liep alles echt goed. Pluspunt voor ons was dat de presentatie tweetalig kon. We hebben écht een hilarische middag gehad!”

Vlotte manier van communiceren tijdens de voorbereiding. En ondanks dat wij met een vrij grote groep waren liep alles echt goed. Pluspunt voor ons was dat de presentatie tweetalig kon. We hebben écht een hilarische middag gehad!
Annabel Mars
Damen Shipyards

Neem contact op met Pubquiz on Tour

Pubquiz on Tour is een handelsnaam 

van Windkracht 10 Producties

Hamsestraat 72A

4043 LK Opheusden

06 - 82 777 222

KVK 11052008

Waarom Pubquiz on Tour

  • Meer dan 15 jaar entertainmentervaring;

  • Echt Oh-ja! vragen;

  • Gebaseerd op teamgeest;

  • Professionele presentatoren;

  • Aantrekkelijk geprijsd.

Wil je snel meer informatie?

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties