UNIEK IN NEDERLAND

LIVE MUZIEKBINGO VAN PUBQUIZ ON TOUR

Er zijn genoeg aanbieders die een muziekbingo aanbieden. Maar wij doen het live! Een unieke bingo waarbij muziekfragmenten, reclames, en filmscores live worden gespeeld door een professionele live muzikant! Een regelrechte aanrader voor bedrijven, instellingen en natuurlijk horeca ondernemers!

BEL MIJ TERUG

De leukste live Muziekbingo!

Een absoluut geweldige variant binnen ons aanbod is de Live Muziekbingo. Al dan niet uitgevoerd met een live muzikant welke alle tunes live speelt!
De muziekbingo van Pubquiz on Tour is een interactieve gezellige show die ongeveer drie uur duurt. Muziek van toen, muziek van nu maar ook deuntjes uit reclames en filmmuziek kunnen voorbij komen in deze hilarische muziekbingo!
Na het raden van de gehoorde tune streep je deze af op de bingokaart. Iedere ronde kent een winnaar en wint uiteraard een leuke gadget!
De muziekbingo is locatie-onafhankelijk. Wij komen naar de door jou gewenste locatie. Op de zaak, in een restaurant of zelfs in de open lucht. Onze muziekbingo is volledig self-supported. Het enige wat wij nodig hebben is een werkend stopcontact.

Pubquiz on Tour, ook voor de leukste Live Muziekbingo op jouw locatie!

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties