De leukste pubquiz

op jullie bruiloft!

Van harte proficiat met jullie voorgenomen huwelijk! En heel veel plezier bij het invullen van jullie mooiste dag. Een dag die in deze tijd vraagt om creativiteit. Een samenleving op afstand vraagt om een andere invulling van jullie mooiste dag dan je misschien gewend bent. Een pubquiz is dé originele manier om jullie gasten op 1,5 meter afstand te laten genieten van een onvergetelijke avond. Met originele vragen én opdrachten. En door de professionele presentator wordt het zeker een avond om nooit te vergeten!

BEL MIJ TERUG

Pubquiz op jullie bruiloft

Om eens een andere invulling aan jullie huwelijksfeest te geven hebben we speciaal voor bruiloften een speciale pubquiz bedacht.

Met vragen over het huwelijk, relaties en alles wat daarbij komt kijken. In twee-en-een-half á drie uur nemen we jullie en de genodigden mee in een hilarisch vragenvuur. Soms met humor, soms met een knipoog maar altijd met oog voor de wensen van jullie als bruidspaar.

Standaard op maat

Omdat jullie mooiste dag ook écht jullie mooiste dag moet zijn bereiden we de quiz op maat voor. Jullie wensen worden meegenomen in het verloop van de vragen én uiteraard de thema's.

Dé #coronaproof invulling voor jullie bruiloft!

Aangezien de huidige maatregelen rondom Corona nog van kracht zijn, is een pubquiz dé vorm van entertainment die ondanks de maatregelen prima uitvoerbaar is. Mensen kunnen op afstand zitten, dansen niet maar worden toch vermaakt!

Neem contact met ons op voor een alternatieve maar hilarische invulling van jullie bruiloft!

Contactgegevens

Pubquiz on Tour is een handelsnaam

van Windkracht 10 Producties

Hamsestraat 72A

4043 LK Opheusden

06 - 82 777 222

KVK 11052008

Ook op Insta

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties