DE LEUKSTE PUBQUIZ

OP JOUW EIGEN LOCATIE!

Hét ideale en interactieve alternatief voor reguliere samenkomsten. Daag je vrienden, collega's of clubgenoten uit voor de leukste pubquiz (online)! Hilarisch voor online teambuilding, de vrijmibo of tijdens de kerstborrel.

BEL MIJ TERUG

DE LEUKSTE PUBQUIZ OP JOUW EIGEN LOCATIE!

Vele -oh ja!- momenten, een flinke dosis humor en hilarisch gepresenteerd. Dat is onze pubquiz voor bedrijven!
Onze pubquiz is toegankelijk voor iedereen. Jong of oud, man of vrouw. Al jullie gasten van ieder niveau kunnen deelnemen aan onze bedrijfs-quiz. Dit omdat wij onze vragen selecteren op 'oh-ja!' momenten en niet op zware kennis. Vermaak voor iedereen dus! En onze interactieve presentatoren betrekken je gasten bij de onderwerpen en zwengelen hier en daar zelfs een discussie aan.
Omdat wij ouderwets met pen en papier werken, creëer je een echte ouderwetse teamspirit. Niet kijken naar een scherm maar interactief in teamverband een goed antwoord verzinnen. En uiteraard nemen wij alles zelf mee. Vragen, formulieren en prijzen maar ook een passende geluidsinstallatie.
In overleg kunnen wij zelfs een quiz op basis van thema samenstellen. Wat dacht je van een muziekquiz, sportquiz of bijvoorbeeld een regioquiz? Allemaal mogelijk bij Pubquiz on Tour.
Pubquiz on Tour is locatie-onafhankelijk. Wij komen naar de door jou gewenste locatie. In een restaurant, café of zelfs in de open lucht. In overleg kunnen wij gebruik maken van een aanwezige geluidsinstallatie maar desgewenst nemen wij onze eigen installatie mee. Pubquiz on Tour kan volledig self-supported werken. Het enige wat wij dan nodig hebben is een werkend stopcontact.

ENKELE REACTIES

Vorige week heeft Jurgen voor Jumbo Lienden een perfect verzorgde pubquiz afgeleverd. Vooraf eea goed doorgesproken. Mijn grootste wens was dat zowel de mensen van 15 als die van 60 hun actieve bijdrage en vooral een leuke avond zouden hebben en dat is 100% gelukt! Mijn grootste zorg was dat de combinatie drank en 85 mensen wellicht voor wat veel rumoer zouden zorgen maar Jurgen hield iedereen op een leuke en adremme manier bij de les. Iedereen heeft een topavond gehad!”

Vorige week heeft Jurgen voor Jumbo Lienden een perfect verzorgde pubquiz afgeleverd. Vooraf eea goed doorgesproken. Mijn grootste wens was dat zowel de mensen van 15 als die van 60 hun actieve bijdrage en vooral een leuke avond zouden hebben en dat is 100% gelukt! Mijn grootste zorg was dat de combinatie drank en 85 mensen wellicht voor wat veel rumoer zouden zorgen maar Jurgen hield iedereen op een leuke en adremme manier bij de les. Iedereen heeft een topavond gehad!
Harrie Kremers
Jumbo

Super gezellig, leuk gepresenteerd!! Absoluut een aanrader voor bijv in de kroeg met je vrienden🥳🥳🥳🥳 we hebben onwijs gelachen!”

Super gezellig, leuk gepresenteerd!! Absoluut een aanrader voor bijv in de kroeg met je vrienden🥳🥳🥳🥳 we hebben onwijs gelachen!
Erin Been
Feestcafe Boes Boes

CONTACT 

Pubquiz on Tour is een handelsnaam van

Windkracht 10 Producties

Hamsestraat 72A

4043 LK Opheusden

06 - 82 777 222

KVK 11052008

WAAROM PUBQUIZ ON TOUR

OOK OP INSTA!

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties