DE LEUKSTE PUBQUIZ

VOOR BEDRIJVEN!

Dé ideale afsluiting van een vergadersessie, infomeeting of andere zakelijke events. Maar zeker ook na een diner of tijdens een informele vrijdag borrel. Een absolute hit voor teambuilding.

BEL MIJ TERUG

Vele -oh ja!- momenten, een flinke dosis humor en hilarisch gepresenteerd. Dat is onze pubquiz voor bedrijven!

Onze pubquiz is toegankelijk voor iedereen. Jong of oud, man of vrouw. Al jullie gasten van ieder niveau kunnen deelnemen aan onze bedrijfs-quiz. Dit omdat wij onze vragen selecteren op 'oh-ja!' momenten en niet op zware kennis. Vermaak voor iedereen dus! En onze interactieve presentatoren betrekken je gasten bij de onderwerpen en zwengelen hier en daar zelfs een discussie aan.

Omdat wij ouderwets met pen en papier werken, creëer je een echte ouderwetse teamspirit. Niet kijken naar een scherm maar interactief in teamverband een goed antwoord verzinnen. En uiteraard nemen wij alles zelf mee. Vragen, formulieren en prijzen maar ook een passende geluidsinstallatie.

In overleg kunnen wij zelfs een quiz op basis van thema samenstellen. Wat dacht je van een muziekquiz, sportquiz of bijvoorbeeld een regioquiz? Allemaal mogelijk bij Pubquiz on Tour.

Pubquiz on Tour is locatie-onafhankelijk. Wij komen naar de door jou gewenste locatie. In een restaurant, café of zelfs in de open lucht. In overleg kunnen wij gebruik maken van een aanwezige geluidsinstallatie maar desgewenst nemen wij onze eigen installatie mee. Pubquiz on Tour kan volledig self-supported werken. Het enige wat wij dan nodig hebben is een werkend stopcontact.

ENKELE REACTIES

Marco Brienissen, BASE Lifestyle

Zeker een aantal keer per per jaar boeken wij een leuke pubquiz voor onze leden. De actieve presentatie, afwisselende thema's en de humoristische insteek zorgen bij onze leden altijd voor een lach op het gezicht!

David Lambers, Ubica Utrecht

Tijdens zowel onze openbare als besloten events maken wij op regelmatige basis gebruik van Pubquiz on Tour. Ik moet zeggen dat de quiz altijd anders is dan anders. Net even dat stukje meer wat ik bij andere leveranciers miste. Helemaal tevreden dus.

Johan van de Pol, PLUS Supermarkten

Wat een avond! Tijdens onze kerstborrel hebben wij een pubquiz geboekt bij Pubquiz on Tour. Leuke thema's en vragen die heerlijke discussies opwekten. Onder leiding van een professionele presentator hebben we nog vaak nagepraat over deze fantastische avond. Ik kan Pubquiz on Tour dan ook zeker aanraden :)

Contact

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties