Boek de leukste pubquiz

in jouw cafe of restaurant

Met jaren lange ervaring als entertainment leverancier aan de horeca weet Pubquiz on Tour als geen ander deze avonden tot een succesvol event te maken. Blije gasten, een gevulde zaak en uiteraard een positieve groei in omzet. Dát is de meerwaarde van de professionele insteek van Pubquiz on Tour!

BEL MIJ TERUG

De leukste horeca pubquiz.

Vele -oh ja!- momenten, een flinke dosis humor en aanzienlijke omzetverhoging zijn de kenmerken van onze speciaal op de horeca gespitste pubquiz.
Onze pubquiz is toegankelijk voor iedereen. Jong of oud, man of vrouw. Al jullie gasten van ieder niveau kunnen deelnemen aan onze horeca quiz. Dit omdat wij onze vragen selecteren op 'oh-ja!' momenten en niet op zware kennis. Vermaak voor iedereen dus! En onze interactieve presentatoren betrekken je gasten bij de onderwerpen en zwengelen hier en daar zelfs een discussie aan.
Omdat wij ouderwets met pen en papier werken, creëer je een echte ouderwetse teamspirit. Niet kijken naar een scherm maar interactief in teamverband een goed antwoord verzinnen. En uiteraard nemen wij alles zelf mee, inclusief prijzen voor de winnaars!
In overleg kunnen wij zelfs een quiz op basis van thema samenstellen. Wat dacht je van een muziekquiz, sportquiz of bijvoorbeeld een regioquiz? Allemaal mogelijk bij Pubquiz on Tour.
Pubquiz on Tour is locatie-onafhankelijk. Wij komen naar de door jou gewenste locatie. In een restaurant, café of zelfs in de open lucht. In overleg kunnen wij gebruik maken van een aanwezige geluidsinstallatie maar desgewenst nemen wij onze eigen installatie mee.
Pubquiz on Tour kan volledig self-supported werken. Het enige wat wij dan nodig hebben is een werkend stopcontact.

Dit is de leukste pubquiz op jouw eigen gekozen locatie!

Contact

Pubquiz on Tour is een handelsnaam van

Windkracht 10 Producties

Hamsestraat 72A

4043 LK Opheusden

06 - 82 777 222

KVK 11052008

Waarom Pubquiz on Tour

  • Meer dan 15 jaar entertainment ervaring;

  • Echte Oh-ja! vragen;

  • Goede omzetverhoging;

  • Gebaseerd op team spirit;

  • Professionele presentatoren;

  • Aantrekkelijk geprijsd.

Ook op insta!

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties