DE LEUKSTE PUBQUIZ

TIJDENS JOUW KERSTBORREL!

Eindelijk mogen we weer mooie dingen vieren met elkaar. En wat is leuker dan de aankomende kerst te vieren met je collega's, vrienden of teamgenoten! Pubquiz on Tour heeft weer flink nagedacht om een unieke kerstbeleving te creëren. De leukste kerstquiz, gepresenteerd door de kerstman himself. Dit allemaal samengesmolten in een twee uur durend interactief programma op jouw bedrijf of afgehuurde locatie!

Bel mij terug

JE BOEKT DE LEUKSTE PUBQUIZ OP JOUW EIGEN LOCATIE AL VANAF €495,-

DE LEUKSTE KERSTQUIZ OP JOUW EIGEN LOCATIE!

Hilarische rondes over kerst maar uiteraard ook over algemene onderwerpen. Fragmenten met kerstmuziek en natuurlijk gepresenteerd door onze entertainende en interactieve kerstman quizmaster!

Dit alles gecombineerd met een flinke dosis interactie met het publiek! De kerstborrel kan alleen maar leuker worden met onze -twee uur durende- geweldige kerstshow.

Uiteraard is onze kerstquiz compleet verzorgd en heb je zelf nergens omkijken naar. We regelen de techniek, de quizmaster en uiteraard toepasselijke prijsjes voor het winnende team. Het enige wat wíj vragen is een werkend 220V stopcontact met 16A.

DE LEUKSTE ÉN MEEST INTERACTIEVE KERSTBORREL IN EEN TWEE UUR DURENDE KERSTSHOW!

MET DE KERSTMAN ALS HILARISCHE QUIZMASTER!

Onze entertainende kerstmannen sturen je door deze twee uur durende aaneenschakeling van kennis, humor, interactie en hilariteit. Weet jij alles van kerst? Of van kerstmuziek? Of misschien wel van de TOP2000?

Onze kerstman entertaint, is soms bijdehand en zorgt ervoor dat alle gasten vermaakt worden en deel kunnen nemen aan deze kerstquiz. Niet moeilijk, wel leuk!

Wil je een vrijblijvende offerte?

Stuur ons je vraag en je ontvangt binnen 24 uur een aanbieding.Neem contact op met Pubquiz on Tour

Pubquiz on Tour is een handelsnaam 

van Windkracht 10 Producties

Hamsestraat 72A

4043 LK Opheusden

06 - 82 777 222

KVK 11052008

Waarom Pubquiz on Tour

  • Meer dan 15 jaar entertainmentervaring;

  • Echt Oh-ja! vragen;

  • Gebaseerd op teamgeest;

  • Professionele presentatoren;

  • Aantrekkelijk geprijsd.

Wil je snel meer informatie?

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties