De leukste pubquiz

entertainers van Nederland!

Met spraakmakende vragen, hilarische fragmenten en enthousiaste presentatie is onze pubquiz dé invulling voor je teamuitje, bedrijfsborrel, barbeque óf gewoon omdat jullie een leuke activiteit willen. Veel interactie, gezelligheid en humor zijn de ingrediënten voor onze hilarische pubquiz op jouw eigen locatie. Met gevarieerde vragen, de leukste fragmenten én uiteraard de leukste muziek om te herkennen en mee te zingen! Zonder beeldschermen maar mét actieve presentator die rondloopt, jullie uitdaagt en vermaakt!

Bel mij terug

Je boekt de leukste pubquiz op locatie al vanaf

€ 549,- exclusief BTW!

De leukste pubquiz voor jouw bedrijf!

Vele -oh ja!- momenten, een flinke dosis humor en hilarische interacties. Dat is onze pubquiz voor bedrijven!

Onze pubquiz is toegankelijk voor iedereen. Van jong tot oud, man en vrouw. Al jullie gasten van ieder niveau kunnen deelnemen aan onze bedrijfs-quiz. Dit omdat wij onze vragen bedenken op 'oh-ja!' momenten en niet op zware kennis. Vermaak voor iedereen dus! En onze enthousiaste presentatoren nemen je gasten mee in een twee uur durend verhaal met interactie, hilariteit en comedy. Dat kunnen we niet alleen in de Nederlandse taal, ook Engels is geen enkel probleem!

Géén beeldschermen

De oorsprong van de pubquiz ligt in Ierland. En dat daar speelde men zónder beeldschermen. En dat doen wij ook! De interactie is vele malen groter en het draagt bij aan een veel grotere teamgeest. Alle reden dus om de pubquiz zo origineel mogelijk te houden. En zeg nou zelf, zitten we al niet genoeg achter een beeldscherm?

Wij werken dus analoog, ouderwets met pen en papier. Met thematische vragen maar ook met geluidsfragmenten. Intro's van TV programma's en muziek. Muziek om te raden maar ook om mee te zingen.

En om het helemaal makkelijk te maken nemen wij alles zelf mee. Leuke vragen en fragmenten, antwoordformulieren, pennen en prijsjes voor het winnende team. Maar ook een passende geluidsinstallatie nemen we gewoon mee.

Op maat en compleet ontzorgd!

In overleg kunnen wij zelfs een quiz op basis van thema samenstellen. Wat dacht je van een muziekquiz, sportquiz of bijvoorbeeld een regioquiz? Ook wanneer je vragen over je eigen organisatie of branche wilt toevoegen is dat geen probleem. Allemaal mogelijk bij Pubquiz on Tour.

Pubquiz on Tour is locatie-onafhankelijk. Wij komen naar de door jou gekozen locatie locatie. In een restaurant, café, op je bedrijf of zelfs in de open lucht.

Pubquiz on Tour kan volledig zelfstandig werken. Het enige wat we nodig hebben is een werkend stopcontact. Compleet ontzorgd dus!

Uitgebreide mogelijkheden

Bij Pubquiz on Tour zijn de mogelijkheden eindeloos. We hebben altijd een ruime sortering aan onderwerpen bij ons. Wat dacht je van:

 • Algemeen;

 • Geschiedenis;

 • Sport;

 • Eten en drinken;

 • Top2000;

 • De nineties;

 • De jaren 2000;

 • TV intro muziek;

 • Muziek in vele soorten.

Maar heb je graag dat we een ronde toevoegen over jouw bedrijf? Over cijfers, collega's en de geschiedenis? Geen enkel probleem. Samen maken we er een spetterende ronde van!

Of misschien wel een avondvullend programma?

Wanneer je meer wenst dan alleen twee uur plezier met de pubquiz, laten we je graag kennismaken met onze avondvullende extra's. Professioneel en met een hoog entertainment gehalte.

Interactieve DJ

Na afloop van de pubquiz nog zin om lekker te dansen, de polonaise te lopen of een ouderwets blokje hakken?

Met onze allround DJ kan het zonder problemen. Alle soorten muziek kunnen voorbij komen. Verzoekjes zijn altijd welkom en gezelligheid is gegarandeerd!

Live Request Pianoshow

Lekker dansen op Earth, Wind and Fire, herinneringen ophalen met de Macarena of meezingen met Guus Meeuwis. Deze band speelt wat jij wil! Noteer een verzoekje of roep het naar ze...deze rasentertainers spelen het. Soms vals en uit de maat, maar toch ;-)

Deze pianoshow bestaat uit twee of drie professionele muzikanten die allemaal hun sporen hebben verdiend. Want naast deze pianoshow spelen zij ook nog bij diverse Nederlandse A-artiesten.

En ook de combi pubquiz en pianoshow gaat heel goed samen. Want wat is er leuker dan een live-band die de muziekronde LIVE speelt?!

Zie je jou en je collega's al staan op de vloer? We maken graag een passende aanbieding voor je.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wies schreef:

Tijdens een bijeenkomst met internationale managers van ons ingenieursbureau, heeft Pubquiz On Tour gezorgd voor een geweldige afsluiter van de avond. De Quizmaster voelde het publiek heel goed aan. Zijn humor en de vragen sloten uitstekend aan op het internationale gezelschap. Goed voor anderhalf uur onversneden entertainment!”

Tijdens een bijeenkomst met internationale managers van ons ingenieursbureau, heeft Pubquiz On Tour gezorgd voor een geweldige afsluiter van de avond. De Quizmaster voelde het publiek heel goed aan. Zijn humor en de vragen sloten uitstekend aan op het internationale gezelschap. Goed voor anderhalf uur onversneden entertainment!
Wies van Vuuren
Deerns

Sanne schreef:

Wat een gezellige avond! Een ontzettend leuke en interactieve quiz. De presentatie zorgde voor veel humor en plezier. Met verschillende thema's per ronde was er een leuke afwisseling met uitdagende vragen.”

Sanne van Vegchel
Gemeente Ede

Mario schreef:

Hiermee haal je echt een top pubquiz in huis. Wij hadden met ongeveer 35 mensen een afdelingsuitje en Jurgen verzorgde de opening van het uitje met zijn pubquiz. Meteen was het ijs tussen alle deelnemers gebroken en met zijn enorme mensenkennis had hij heel snel door wat hij wel en niet kon zeggen in de groep en tegen de individuen. Ik zou Jurgen ze weer inhuren voor een pubquiz. Echt een aanrader!”

Mario Bollen
ArboNed

Neem contact op met Pubquiz on Tour

Pubquiz on Tour is een handelsnaam 

van Windkracht 10 Producties

Hamsestraat 72A

4043 LK Opheusden

0488 - 781 782

KVK 11052008

Waarom Pubquiz on Tour

 • Meer dan 15 jaar entertainmentervaring;

 • Veel interactie;

 • Echt Oh-ja! vragen;

 • Gebaseerd op teamgeest;

 • Professionele presentatoren;

 • Aantrekkelijk geprijsd.

Wil je snel meer informatie?

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties