De leukste pubquiz

op jouw eigen locatie.

Met spraakmakende vragen en enthousiaste presentatie is onze pubquiz dé invulling voor je teamuitje, bedrijfsborrel, barbeque óf gewoon omdat jullie een leuke activiteit willen. Veel interactie, gezelligheid en humor zijn de ingrediënten voor onze hilarische pubquiz op jouw eigen locatie.

Bel mij terug

De leukste pubquiz voor jouw bedrijf!

Vele -oh ja!- momenten, een flinke dosis humor en hilarische interacties. Dat is onze pubquiz voor bedrijven!

Onze pubquiz is toegankelijk voor iedereen. Jong van oud, man van vrouw. Al jullie gasten van ieder niveau kunnen deelnemen aan onze bedrijfs-quiz. Dit omdat wij onze vragen selecteren op 'oh-ja!' momenten en niet op zware kennis. Vermaak voor iedereen dus! En onze interactieve presentatoren je gasten bij de onderwerpen en zwengelen hier en zelfs een discussie aan.

Omdat wij ouderwets met pen en papier werken, ontstaat een echt ouderwetse teamgeest. Niet kijken naar een scherm maar interactief in teamverband een goed antwoord bedenken. We kijken tenslotte al zoveel en zo vaak naar een scherm.

En om het helemaal makkelijk te maken nemen wij alles zelf mee. Vragen, formulieren en prijzen maar ook een passende geluidsinstallatie.

In overleg kunnen wij zelfs een quiz op basis van thema samenstellen. Wat dacht je van een muziekquiz, sportquiz of bijvoorbeeld een regioquiz? Allemaal mogelijk bij Pubquiz on Tour.

Pubquiz on Tour is locatie-onafhankelijk. Wij komen naar de door jou gekozen locatie locatie. In een restaurant, café, op je bedrijf of zelfs in de open lucht.

Pubquiz on Tour kan volledig zelfstandig werken. Het enige wat we nodig hebben is een werkend stopcontact. Compleet ontzorgd dus!

Of misschien wel een avondvullend programma?

Wanneer je meer wenst dan alleen twee uur plezier met de pubquiz, laten we je graag kennismaken met onze avondvullende extra's. Professioneel en met een hoog entertainment gehalte.

Interactieve DJ

Na afloop van de pubquiz nog zin om lekker te dansen, de polonaise te lopen of een ouderwets blokje hakken?

Met onze allround DJ kan het zonder problemen. Alle soorten muziek kunnen voorbij komen. Verzoekjes zijn altijd welkom en gezelligheid is gegarandeerd!

Live Request Pianoshow

Lekker dansen op Earth, Wind and Fire, herinneringen ophalen met de Macarena of meezingen met Guus Meeuwis. Deze band speelt wat jij wil! Noteer een verzoekje of roep het naar ze...deze mannen spelen het. Soms vals en uit de maat, maar toch ;-)

Deze pianoshow bestaat uit twee of drie professionele muzikanten die allemaal hun sporen hebben verdiend. Want naast deze pianoshow spelen zij ook nog bij diverse Nederlandse A-artiesten.

En ook de combi pubquiz en pianoshow gaat heel goed samen. Want wat is er leuker dan een live-band die de muziekronde LIVE speelt?!

Zie je jou en je collega's al staan op de vloer? We maken graag een passende aanbieding voor je.

Enkele reacties:

Vorige week heeft Pubquiz on Tour voor Jumbo Lienden een perfect verzorgde pubquiz afgeleverd. Vooraf eea goed doorgesproken. Mijn grootste wens was dat zowel de mensen van 15 als die van 60 hun actieve bijdrage en vooral een leuke avond zouden hebben en dat is 100% gelukt! Mijn grootste zorg was dat de combinatie drank en 85 mensen wellicht voor wat veel rumoer zouden zorgen maar Jurgen hield iedereen op een leuke en adremme manier bij de les. Iedereen heeft een topavond gehad!”

Vorige week heeft Pubquiz on Tour voor Jumbo Lienden een perfect verzorgde pubquiz afgeleverd. Vooraf eea goed doorgesproken. Mijn grootste wens was dat zowel de mensen van 15 als die van 60 hun actieve bijdrage en vooral een leuke avond zouden hebben en dat is 100% gelukt! Mijn grootste zorg was dat de combinatie drank en 85 mensen wellicht voor wat veel rumoer zouden zorgen maar Jurgen hield iedereen op een leuke en adremme manier bij de les. Iedereen heeft een topavond gehad!
Harrie Kremers
Jumbo

Super gezellig, leuk gepresenteerd!! Absoluut een aanrader voor bijv in de kroeg met je vrienden🥳🥳🥳🥳 we hebben onwijs gelachen!”

Super gezellig, leuk gepresenteerd!! Absoluut een aanrader voor bijv in de kroeg met je vrienden🥳🥳🥳🥳 we hebben onwijs gelachen!
Erin Been
Feestcafe Boes Boes

MONIQUE SCHREEF.

Het organiseren van de quiz ging super makkelijk. Fijn en duidelijk overleg gehad. Wij van RWS hebben een leuke middag en een hoop lol gehad met de quiz.”

Het organiseren van de quiz ging super makkelijk. Fijn en duidelijk overleg gehad. Wij van RWS hebben een leuke middag en een hoop lol gehad met de quiz.
Monique Petersen
Rijkswaterstaat

SANNE SCHREEF.

Wat een gezellige avond! Een ontzettend leuke en interactieve quiz. De presentatie zorgde voor veel humor en plezier. Met verschillende thema's per ronde was er een leuke afwisseling met uitdagende vragen.”

Wat een gezellige avond! Een ontzettend leuke en interactieve quiz. De presentatie zorgde voor veel humor en plezier. Met verschillende thema's per ronde was er een leuke afwisseling met uitdagende vragen.
Sanne van Vegchel
Gemeente Ede

ANNABEL SCHREEF.

Vlotte manier van communiceren tijdens de voorbereiding. En ondanks dat wij met een vrij grote groep waren liep alles echt goed. Pluspunt voor ons was dat de presentatie tweetalig kon. We hebben écht een hilarische middag gehad!”

Vlotte manier van communiceren tijdens de voorbereiding. En ondanks dat wij met een vrij grote groep waren liep alles echt goed. Pluspunt voor ons was dat de presentatie tweetalig kon. We hebben écht een hilarische middag gehad!
Annabel Mars
Damen Shipyards

Neem contact op met Pubquiz on Tour

Pubquiz on Tour is een handelsnaam 

van Windkracht 10 Producties

Hamsestraat 72A

4043 LK Opheusden

06 - 82 777 222

KVK 11052008

Waarom Pubquiz on Tour

  • Meer dan 15 jaar entertainmentervaring;

  • Echt Oh-ja! vragen;

  • Gebaseerd op teamgeest;

  • Professionele presentatoren;

  • Aantrekkelijk geprijsd.

Wil je snel meer informatie?

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties