De leukste pubquiz

entertainers van Nederland!

Met spraakmakende vragen, hilarische fragmenten en enthousiaste presentatie is onze pubquiz dé invulling voor je teamuitje, bedrijfsborrel, barbeque óf gewoon omdat jullie een leuke activiteit willen. Veel interactie, gezelligheid en humor zijn de ingrediënten voor onze hilarische pubquiz op jouw eigen locatie. Met gevarieerde vragen, de leukste fragmenten én uiteraard de leukste muziek om te herkennen en mee te zingen! Zonder beeldschermen maar mét actieve presentator die rondloopt, jullie uitdaagt en vermaakt!

Bel mij terug

JE BOEKT DE LEUKSTE ONLINE PUBQUIZ AL VANAF 595 EURO!

DE LEUKSTE PUBQUIZ TIJDENS DE ONLINE KERSTBORREL!

Samen met je collega's het veelbewogen jaar afsluiten tijdens onze hilarische online pubquiz! Onder leiding van een energieke presentator wordt je geleide door de leukste vragen en onderwerpen en natuurlijke fragmenten. Een anderhalf uur vragenshow welke bol staat van humor, gezelligheid en interactie.

Vanuit onze, speciaal ontworpen, stream studio presenteren we (tborrel) pubquiz. Desgewenst met op maat gemaakte vragen van onderwerpen.

HET TECHNISCHE VERHAAL

Onze digitale quiz duurt om en bijna anderhalf uur. spelen we vier rondes. De onderwerpen bespreken wij per opdrachtgever. We kunnen zaken doen uit bijvoorbeeld:

- Algemeen - Sport - Radio en TV - TV Tunes - Muziek - Top2000 - Filmmuziek - Eten en Drinken.

Het is de bedoeling dat jullie als organisatie de teams vooraf samenstellen en daarbij een teamcaptain kiezen. Uiteraard mag dat ook onderling. De teams kunnen onderling communiceren via jullie eigen online communicatie. Dit kan Skype, Teams of bijvoorbeeld Google Meet zijn. Het handigste is om dat met een apart apparaat te doen zoals een laptop of tablet. Vervolgens krijgen jullie deelnemers via de organisatie een Youtube-link met jullie onze quiz kunnen volgen via een tweede apparaat van tweede scherm. Dit doen wij door middel van een live uitzending via Youtube. Uit ervaring blijkt dit een van de meest stabiele platformen waarbij zowel video als audio erg acceptabel zijn.

In de praktijk communiceren de teams onderling via het ene device en de quiz via de andere.

Het beantwoorden van vragen proberen wij zo dicht mogelijk bij de basis van onze reguliere pubquiz te houden. Ouderwets discussiëren tot er een (goed) antwoord is. Gewoon de vragen met pen en papier beantwoorden. Dit is een rol die weggelegd is voor de teamcaptain. Na elke ronde stuur de teamcaptain dan ook een afbeelding van het antwoordformulier naar ons toe via whatsapp. Onze jury zoekt de vragen na. Aan het einde van de quiz heeft het team met de meeste punten gewonnen en gaan aan de haal met Pubquiz over Tour boodschappentassen!

WIL JE EEN VRIJBLIJVENDE AANBIEDING?

MONIQUE SCHREEF.

Het organiseren van de quiz ging super makkelijk. Fijn en duidelijk overleg gehad. Wij van RWS hebben een leuke middag en een hoop lol gehad met de quiz.”

Het organiseren van de quiz ging super makkelijk. Fijn en duidelijk overleg gehad. Wij van RWS hebben een leuke middag en een hoop lol gehad met de quiz.
Monique Petersen
Rijkswaterstaat

SANNE SCHREEF.

Wat een gezellige avond! Een ontzettend leuke en interactieve quiz. De presentatie zorgde voor veel humor en plezier. Met verschillende thema's per ronde was er een leuke afwisseling met uitdagende vragen.”

Wat een gezellige avond! Een ontzettend leuke en interactieve quiz. De presentatie zorgde voor veel humor en plezier. Met verschillende thema's per ronde was er een leuke afwisseling met uitdagende vragen.
Sanne van Vegchel
Gemeente Ede

ANNABEL SCHREEF.

Vlotte manier van communiceren tijdens de voorbereiding. En ondanks dat wij met een vrij grote groep waren liep alles echt goed. Pluspunt voor ons was dat de presentatie tweetalig kon. We hebben écht een hilarische middag gehad!”

Vlotte manier van communiceren tijdens de voorbereiding. En ondanks dat wij met een vrij grote groep waren liep alles echt goed. Pluspunt voor ons was dat de presentatie tweetalig kon. We hebben écht een hilarische middag gehad!
Annabel Mars
Damen Shipyards

Neem contact op met Pubquiz on Tour

Pubquiz on Tour is een handelsnaam 

van Windkracht 10 Producties

Hamsestraat 72A

4043 LK Opheusden

0488 - 781 782

KVK 11052008

Waarom Pubquiz on Tour

  • Meer dan 15 jaar entertainmentervaring;

  • Veel interactie;

  • Echt Oh-ja! vragen;

  • Gebaseerd op teamgeest;

  • Professionele presentatoren;

  • Aantrekkelijk geprijsd.

Wil je snel meer informatie?

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties