DE LEUKSTE PUBQUIZ

OP JOUW EIGEN BEELDSCHERM!

Hét ideale en interactieve alternatief voor reguliere samenkomsten. Daag je vrienden, collega's of clubgenoten uit voor de leukste pubquiz op je eigen beeldscherm! Hilarisch voor online teambuilding, de vrijmibo of tijdens de kerstborrel.

BEL MIJ TERUG

DE LEUKSTE PUBQUIZ OP JOUW EIGEN BEELDSCHERM!

Daag je collega's of vrienden uit in deze hilarische digitale pubquiz!

Als alternatief op onze oh-zo-leuke pubquiz op locatie bieden we momenteel de online digitale pubquiz aan. Gewoon vanuit je luie stoel met een drankje erbij en strijden tegen je collega's of vrienden. Onder leiding van een interactieve host behandelen we dezelfde soort vragen als in de live versie. Alleen dan online, op je eigen beeldscherm! Ideaal ter vervanging van jullie reguliere teambuildings, vrijmibo of wat dacht je van de alternatieve digitale kerstborrel? Superleuk!

We leggen het even uit:

Onze digitale quiz duurt om en nabij anderhalf uur. Daarin spelen we vier rondes. De onderwerpen bespreken we per opdrachtgever. We kunnen daarin putten uit bijvoorbeeld:

- Algemeen - Sport - Radio en TV - TV Tunes - Muziek - Top2000 - Filmmuziek - Erotiek - Eten en Drinken

Het is de bedoeling dat jullie als organisatie de teams vooraf samenstellen en daarbij een teamcaptain kiezen. Uiteraard mag dat ook onderling. De teams kunnen onderling communiceren via jullie eigen online communicatie. Dit kan Skype, Teams of bijvoorbeeld Google Meet zijn. Het handigste is om dat met een apart device te doen zoals een laptop of tablet. Vervolgens krijgen de deelnemers via de organisatie een Youtube link waarmee jullie onze quiz kunnen volgen via een tweede device of tweede scherm. Dit doen wij door middel van een live uitzending via Youtube. Uit ervaring blijkt dit een van de meest stabiele platformen waarbij zowel video als audio erg acceptabel zijn.

In praktijk communiceren de teams dus onderling via het ene device en volgen de quiz via de andere.

Het beantwoorden van de vragen proberen wij zo dicht mogelijk bij de basis van onze reguliere pubquiz te houden. Ouderwets discussiëren tot er een (goed) antwoord is. Gewoon de vragen met pen en papier beantwoorden. Dit is een rol die weggelegd is voor de teamcaptain. Na iedere ronde stuurt de teamcaptain dan ook een afbeelding van het antwoordformulier naar ons toe via whatsapp. Onze jury kijkt dan ondertussen de vragen na. Aan het einde van de quiz heeft het team met de meeste punten gewonnen en gaan aan de haal met onze Pubquiz on Tour boodschappentassen!

Interactie is een belangrijk onderdeel

Interactie met de studio/presentator is een belangrijk onderdeel van de quiz. Je kan met ons bellen, appen en natuurlijk via Youtube reacties geven. Uiteraard is de kans aanwezig dat je ook door ons gebeld wordt om een kort praatje te houden. Op die manier proberen we zoveel mogelijk elementen van onze reguliere quiz terug te laten komen in de online versie.

Onze digitale pubquiz is toegankelijk voor iedereen. Jong of oud, man of vrouw. Al jullie gasten van ieder niveau kunnen deelnemen aan onze bedrijfs-quiz. Dit omdat wij onze vragen selecteren op 'oh-ja!' momenten en niet op zware kennis. Vermaak voor iedereen dus! En onze interactieve presentatoren betrekken je gasten bij de onderwerpen en zwengelen hier en daar zelfs een discussie aan.

Specifieke wensen? Custom made?

In overleg kunnen wij zelfs een quiz op basis van thema samenstellen. Wat dacht je van een muziekquiz, sportquiz of bijvoorbeeld een regioquiz? Allemaal mogelijk bij Pubquiz on Tour.

Borrelboxen op maat

Omdat de vraag voor borrelboxen bij onze online pubquiz steeds groter is geworden, zijn wij een samenwerking aangegaan met Restaurants Twintig / Ubica in Utrecht.

Mooie en goed gevulde boxen met veelal verse producten, samengesteld naar uw specifieke wensen. Wanneer u interesse heeft in deze maatwerk borrelbox, laat het ons dan weten. Wij brengen u rechtstreeks in contact. Op deze manier proberen wij bij horeca relaties ook een klein steentje bij te dragen.

Vanuit onze eigen studio zijn we je graag van dienst. Wil je een custom made decor in de stijl van jullie bedrijf? Ook geen probleem! Neem gerust contact met ons op om ideeën uit te wisselen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

CONTACT 

Pubquiz on Tour is een handelsnaam van

Windkracht 10 Producties

Hamsestraat 72A

4043 LK Opheusden

06 - 82 777 222

KVK 11052008

WAAROM PUBQUIZ ON TOUR

OOK OP INSTA!

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties