GA JIJ DE DIGITALE

UITDAGING AAN?

Daag je collega's, vrienden of teamgenoten uit tijdens de leukste online pubquiz. Spraakmakende vragen, interactieve presentatie en hilarische momenten waar over nagepraat wordt. Totaal ontzorgd vanuit onze eigen gezellig ingerichte studio met professionele stream apparatuur. En dat al vanaf 595 euro!

BEL MIJ TERUG

JE BOEKT DE LEUKSTE ONLINE PUBQUIZ AL VANAF 595 EURO!

DE LEUKSTE PUBQUIZ OP JOUW EIGEN BEELDSCHERM.

Als alternatief op onze oh-zo-leuke pubquiz op locatie bieden we de online digitale pubquiz aan. Gewoon vanuit je luie stoel met een drankje erbij en strijden tegen je collega's of vrienden. Onder leiding van een interactieve host behandelen we dezelfde soort vragen als in de live versie. Alleen dan online, op je eigen beeldscherm! Ideaal ter vervanging van jullie reguliere teambuildings, vrijmibo of wat dacht je van de alternatieve digitale nieuwjaarsborrel? Superleuk!

We leggen het even uit:

Onze digitale quiz duurt om en nabij anderhalf uur. Daarin spelen we vier rondes. De onderwerpen bespreken we per opdrachtgever. We kunnen daarin putten uit bijvoorbeeld:

- Algemeen - Sport - Radio en TV - TV Tunes - Muziek - Top2000 - Filmmuziek - Eten en Drinken.

Het is de bedoeling dat jullie als organisatie de teams vooraf samenstellen en daarbij een teamcaptain kiezen. Uiteraard mag dat ook onderling. De teams kunnen onderling communiceren via jullie eigen online communicatie. Dit kan Skype, Teams of bijvoorbeeld Google Meet zijn. Het handigste is om dat met een apart device te doen zoals een laptop of tablet. Vervolgens krijgen de deelnemers via de organisatie een Youtube link waarmee jullie onze quiz kunnen volgen via een tweede device of tweede scherm. Dit doen wij door middel van een live uitzending via Youtube. Uit ervaring blijkt dit een van de meest stabiele platformen waarbij zowel video als audio erg acceptabel zijn.

In praktijk communiceren de teams dus onderling via het ene device en volgen de quiz via de andere.

Het beantwoorden van de vragen proberen wij zo dicht mogelijk bij de basis van onze reguliere pubquiz te houden. Ouderwets discussiëren tot er een (goed) antwoord is. Gewoon de vragen met pen en papier beantwoorden. Dit is een rol die weggelegd is voor de teamcaptain. Na iedere ronde stuurt de teamcaptain dan ook een afbeelding van het antwoordformulier naar ons toe via whatsapp. Onze jury kijkt dan ondertussen de vragen na. Aan het einde van de quiz heeft het team met de meeste punten gewonnen en gaan aan de haal met onze Pubquiz on Tour boodschappentassen!

WIL JE EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

MONIQUE SCHREEF.

Het organiseren van de quiz ging super makkelijk. Fijn en duidelijk overleg gehad. Wij van RWS hebben een leuke middag en een hoop lol gehad met de quiz.”

Het organiseren van de quiz ging super makkelijk. Fijn en duidelijk overleg gehad. Wij van RWS hebben een leuke middag en een hoop lol gehad met de quiz.
Monique Petersen
Rijkswaterstaat

SANNE SCHREEF.

Wat een gezellige avond! Een ontzettend leuke en interactieve quiz. De presentatie zorgde voor veel humor en plezier. Met verschillende thema's per ronde was er een leuke afwisseling met uitdagende vragen.”

Wat een gezellige avond! Een ontzettend leuke en interactieve quiz. De presentatie zorgde voor veel humor en plezier. Met verschillende thema's per ronde was er een leuke afwisseling met uitdagende vragen.
Sanne van Vegchel
Gemeente Ede

ANNABEL SCHREEF.

Vlotte manier van communiceren tijdens de voorbereiding. En ondanks dat wij met een vrij grote groep waren liep alles echt goed. Pluspunt voor ons was dat de presentatie tweetalig kon. We hebben écht een hilarische middag gehad!”

Vlotte manier van communiceren tijdens de voorbereiding. En ondanks dat wij met een vrij grote groep waren liep alles echt goed. Pluspunt voor ons was dat de presentatie tweetalig kon. We hebben écht een hilarische middag gehad!
Annabel Mars
Damen Shipyards

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties