De leukste pubquiz

entertainers van Nederland!

Met spraakmakende vragen, hilarische fragmenten en enthousiaste presentatie is onze pubquiz dé invulling voor je teamuitje, bedrijfsborrel, barbeque óf gewoon omdat jullie een leuke activiteit willen. Veel interactie, gezelligheid en humor zijn de ingrediënten voor onze hilarische pubquiz op jouw eigen locatie. Met gevarieerde vragen, de leukste fragmenten én uiteraard de leukste muziek om te herkennen en mee te zingen! Zonder beeldschermen maar mét actieve presentator die rondloopt, jullie uitdaagt en vermaakt!

Bel mij terug

Boek de leukste pubquiz

in jouw cafe of restaurant

Met jaren lange ervaring als entertainment leverancier aan de horeca weet Pubquiz on Tour als geen ander deze avonden tot een succesvol event te maken. Blije gasten, een gevulde zaak en uiteraard een positieve groei in omzet. Dát is de meerwaarde van de professionele insteek van Pubquiz on Tour!

Bel mij terug

Vele -oh ja!- momenten, een aanzienlijke dosis humor en aanzienlijke verhogingen zijn de kenmerken van speciaal op de horeca gespitste pubquiz.

Onze pubquiz is toegankelijk voor iedereen. Jong van oud, man van vrouw. Al jullie gasten van ieder niveau kunnen deelnemen aan onze horecaquiz. Dit omdat wij onze vragen selecteren op 'oh-ja!' momenten en niet op zware kennis. Vermaak voor iedereen dus! En onze interactieve presentatoren je gasten bij de onderwerpen en zwengelen hier en zelfs een discussie aan.

Omdat wij ouderwets met pen en papier werken, ontstaan ​​je een echt ouderwetse teamgeest. Niet kijken naar een scherm maar interactief in teamverband een goed bedenken. En natuurlijk nemen wij alles zelf mee, inclusief prijzen voor de winnaars!

In overleg kunnen wij zelfs een quiz op basis van thema samenstellen. Wat dacht je van je van je van je van je van je van je van je van een muziekquiz, sportquiz of bijvoorbeeld een regioquiz? Allemaal mogelijk bij Pubquiz on Tour.

Pubquiz on Tour is locatie-onafhankelijk. Wij komen naar de door jou locatie locatie. In een restaurant, café of zelfs in de open lucht. In overleg kunnen wij gebruik maken van een aanwezige geluidsinstallatie maar desgewenst nemen wij onze eigen installatie mee.

Pubquiz on Tour kan volledig zelfstandig werken. Het enige wat we nodig hebben is een werkend stopcontact.

Contact

Pubquiz on Tour is een handelsnaam van

Windkracht 10 Producties

Hamsestraat 72A

4043 LK Opheusden

06 - 82 777 222

KVK 11052008

Waarom Pubquiz on Tour

 • Meer dan 15 jaar entertainmentervaring;

 • Echt Oh-ja! vragen;

 • goede omzetverhoging;

 • Gebaseerd op teamgeest;

 • Professionele presentatoren;

 • Aantrekkelijk geprijsd.

Neem contact op met Pubquiz on Tour

Pubquiz on Tour is een handelsnaam 

van Windkracht 10 Producties

Hamsestraat 72A

4043 LK Opheusden

0488 - 781 782

KVK 11052008

Waarom Pubquiz on Tour

 • Meer dan 15 jaar entertainmentervaring;

 • Veel interactie;

 • Echt Oh-ja! vragen;

 • Gebaseerd op teamgeest;

 • Professionele presentatoren;

 • Aantrekkelijk geprijsd.

Wil je snel meer informatie?

© 2020 Pubquizontour.nl. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions en Windkracht 10 Producties